preskoči na sadržaj
Vijesti

Poslovni izazov u našoj školi

Učenici 3.i razreda komercijalnog usmjerenja Dino Barilić, Mateo Kokalović i Dino Šimunec 21. i 22. travnja 2021. godine, uz podršku mentorice mr. sc. Jadranke Dorešić, dipl. oec. sudjelovali su u Poslovnom izazov 2021. na temu „Unaprijedi gospodarstvo lokalne zajednice“. 


Naša se škola predstavila projektom pod nazivom „Eko rent“ (iznajmljivanje romobila s punjenjem na solarni pogon). Natjecanje je bilo u organizaciji Europske poslovne škole Zagreb, Udruge poduzetnika i Privatne gimnazije i ekonomske škole „Katarina Zrinski“. To je trodnevno nacionalno natjecanje srednjoškolaca (3. i 4. razreda) u istraživanju i prezentaciji ideja za nove proizvode, usluge i pokretanje poslovanja, a u svrhu unapređenja gospodarstva lokalne zajednice.

Naši su učenici pozvani na regionalno natjecanje Poslovni izazov zapadnog Balkana. Na natjecanju sudjeluju natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore te Hrvatske. Natjecanje će se ove godine održati 12. i 13. svibnja u online okruženju.


Izvor: Ivana Dite

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 28. 4. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
17.09.2021. 15:21
CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje
Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo ... The post CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje appeared first on CARNET .

17.09.2021. 12:04
INFO Najava radova – CARNET – promjena termina
Postovani, Obavjestavamo vas o promjeni termina najavljenih radova za Sibensko-kninsku zupaniju. Novi termin je pomaknut za dva dana te glasi: – 23.09.2021. od 07 do 08 sati – Sibensko-kninska zupanija ... The post INFO Najava radova – CARNET – promjena termina appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju