preskoči na sadržaj
Vijesti

USPJEŠNO ZAVRŠENI PROJEKTI “Memory - igra za sve” i “Hrvatsko-engleski rječnik odabranih pojmova iz predmeta Poznavanje robe”

Projekte “Memory – igra za sve” iz predmeta Poznavanje prehrambene robe i “Hrvatsko-engleski rječnik iz predmeta Poznavanje neprehrambene robe” s 3.j razredom (prodavači) vodile su  profesorice Gordana Celinić Haramustek i Marijana Puljar.


Ovi uspješno završeni projekti, rađeni tijekom cijele školske godine 2020./2021., rezultat su kvalitetno i zabavno provedenog zajedničkog slobodnog vremena učenika i profesorica s ciljem poticanja zajedništva, suradnje, međusobnog uvažavanja i osposobljavanja učenika za cjeloživotno učenje, gdje su kritičko promišljanje, strani jezik i digitalno okruženje ključni za uspješan život i rad u globaliziranom društvu. 

Memory igra, spajanje je pojmova prehrambene robe na hrvatskom i engleskom jeziku sa slikama tih proizvoda. Zapravo izvrsno ponavljanje vokabulara za oba predmeta. Ovu igru u papirnatom obliku u potpunosti su napravili učenici 3. j razreda. Pogledajte neke primjere kartica na slici.

Za vrijeme online nastave nastavnice su osmislile i manju verziju online Memory igrice s prehrambenim pojmovima za ponavljanje vokabulara. Kliknite na link, povežite se i odigrajte igru.

Više o projektima pogledajte u priloženom dokumentu – prezentaciji odabranih pojmova iz predmeta Poznavanje robe na hrvatskom i engleskom jeziku.


Izvor: Gordana Celinić Haramustek, Marijana Puljar.

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 14. 5. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
17.09.2021. 15:21
CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje
Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo ... The post CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje appeared first on CARNET .

17.09.2021. 12:04
INFO Najava radova – CARNET – promjena termina
Postovani, Obavjestavamo vas o promjeni termina najavljenih radova za Sibensko-kninsku zupaniju. Novi termin je pomaknut za dva dana te glasi: – 23.09.2021. od 07 do 08 sati – Sibensko-kninska zupanija ... The post INFO Najava radova – CARNET – promjena termina appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju