preskoči na sadržaj
Vijesti

MARIJINI OBROCI

Marijini obroci naziv je humanitarne međunarodne organizacije čiji je cilj osigurati prehranu u školama u nekim od najsiromašnijih država svijeta. U tim državama djeca i mladi zbog siromaštva i gladi ne pohađaju škole, a Marijini obroci pomažu im kako bi se mogli prehraniti i školovati. Većini te djece to je ujedno i jedini obrok u danu.


Topli obrok za njih znači da mogu ne samo preživjeti, već i učiti, napredovati i zajedno sa svojim obiteljima imati nadu u bolju budućnost. Trenutačno je 132 kune prosječna cijena za nahraniti jedno dijete u školi tijekom cijele godine.

Naši učenici rado su se uključili u ovu humanitarnu akciju te su ukupno prikupili  6.600,00 kuna. Tim iznosom omogućit će se topli obroci za pedesetero djece.

Ova humanitarna akcija pokrenuta je na inicijativu naše profesorice Josipe Hlevnjak kojoj od srca zahvaljujemo na trudu koji ulaže u poticanje humanosti kod naših učenika.

Ponosni smo na naše učenike i njihovu želju da sudjeluju u ovakvim akcijama.

Više o akciji pročitajte na: https://www.marysmeals.hr/


Izvor: Ana Zoger

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 20. 5. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
17.09.2021. 15:21
CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje
Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo ... The post CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje appeared first on CARNET .

17.09.2021. 12:04
INFO Najava radova – CARNET – promjena termina
Postovani, Obavjestavamo vas o promjeni termina najavljenih radova za Sibensko-kninsku zupaniju. Novi termin je pomaknut za dva dana te glasi: – 23.09.2021. od 07 do 08 sati – Sibensko-kninska zupanija ... The post INFO Najava radova – CARNET – promjena termina appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju