preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan maturanata

Ovogodišnji Dan maturanata nije se mogao obilježiti kao prijašnjih godina zbog važećih epidemioloških mjera te sukladno uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja prema kojoj maturanti posljednja dva dana nastave polaze nastavu na daljinu (model C). Ipak, u želji da naše maturante razveselimo, u petak 21. svibnja 2021. g. naše smo maturante na nastavi počastili pizzama i sokovima te prigodnim poklonima kako bi imali uspomenu na svoje srednjoškolsko obrazovanje. Želimo im puno sreće i uspjeha u životu te da im se ostvare sve želje.

Sretno maturanti!Izvor: Ana Zoger

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 25. 5. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
17.09.2021. 15:21
CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje
Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo ... The post CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje appeared first on CARNET .

17.09.2021. 12:04
INFO Najava radova – CARNET – promjena termina
Postovani, Obavjestavamo vas o promjeni termina najavljenih radova za Sibensko-kninsku zupaniju. Novi termin je pomaknut za dva dana te glasi: – 23.09.2021. od 07 do 08 sati – Sibensko-kninska zupanija ... The post INFO Najava radova – CARNET – promjena termina appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju