preskoči na sadržaj
Vijesti

Ljetna radionica arhitekture i baštine

Poštovani učenici,

pozivamo vas da sudjelujete u ljetnoj radionici arhitekture i baštine koja će se održati od 5. do 9. srpnja u Srednjoj školi Ivan Švear. Program je namijenjen učenicima od 15 - 18 godina. Radionice su od 10:30 do 15 sati i uključuju praktičan rad, izradu maketa, predavanja o javnom prostoru, mogućnostima kreativnih arhitektonskih rješenja. Radionice su besplatne i svaki dan je osiguran ručak za sve polaznike.

Prijaviti se možete putem Google prijavnog obrasca.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem:

prijatelji.bastine@gmail.com, 099 680 3135Izvor: Josipa Ilić, dipl. oec.

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 17. 6. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
17.09.2021. 15:21
CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje
Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo ... The post CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje appeared first on CARNET .

17.09.2021. 12:04
INFO Najava radova – CARNET – promjena termina
Postovani, Obavjestavamo vas o promjeni termina najavljenih radova za Sibensko-kninsku zupaniju. Novi termin je pomaknut za dva dana te glasi: – 23.09.2021. od 07 do 08 sati – Sibensko-kninska zupanija ... The post INFO Najava radova – CARNET – promjena termina appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju