preskoči na sadržaj
Vijesti

ANTUN VUJEVIĆ NASTUPIO ZA HRVATSKU KARATE REPREZENTACIJU NA EUROPSKOM PRVENSTVU U FINSKOJ OD 22. DO 24. 8. 2021.

Učenik naše škole, državni prvak u karateu, Antun Vujević (4.a), član karate kluba Mladost iz Ivanić-Grada, nastupio je za reprezentaciju Hrvatske na Europskom prvenstvu koje se ovog vikenda držalo u Finskoj u gradu Tampere.


Antun je nastupio u kategoriji mlađih seniora borbe -75 kg. U prvom kolu Antun pobjeđuje predstavnika Portugala rezultatom 3:3, u drugom kolu pobjeđuje predstavnika Slovačke rezultatom 4:2, u četvrtfinalu, nažalost, gubi od predstavnika Grčke rezultatom 5:2. Predstavnik Grčke gubi u polufinalnoj borbi od Danskog predstavnika 2:0 te time Antun gubi pravo borbe za 3. mjesto.
Antunu je ovo ujedno i prvo ovakvo veliko natjecanje te je s ove dvije pobijede pokazao da ima karakter i sposobnost boriti se s najboljim karatašima Europe.

Čestitamo Antunu na velikom uspjehu te njegovom treneru, našem profesoru, Ivanu Brckoviću. Sretno dalje!
ONE TEAM ONE DREAM.


Izvor: Ivan Brcković

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 24. 8. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
17.09.2021. 15:21
CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje
Nastava je tek nedavno počela, a vaš raspored je već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi? Pozivamo ... The post CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje appeared first on CARNET .

17.09.2021. 12:04
INFO Najava radova – CARNET – promjena termina
Postovani, Obavjestavamo vas o promjeni termina najavljenih radova za Sibensko-kninsku zupaniju. Novi termin je pomaknut za dva dana te glasi: – 23.09.2021. od 07 do 08 sati – Sibensko-kninska zupanija ... The post INFO Najava radova – CARNET – promjena termina appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju