preskoči na sadržaj
Vijesti

AKTIVNOSTI ŠKOLSKOG VOLONTERSKOG KLUBA

Školsko volontiranje povezuje obrazovne institucije, organizacije civilnog društva i lokalnu zajednicu. Na taj se način stvara mreža dionika koji će biti predvodnici društvenih promjena u području volonterstva i održivog razvoja, a samim time i zdravog društva. Sudjelujući u različitim aktivnostima kojima doprinose dobrobiti drugih, volonteri izgrađuju samopoštovanje, unose radost i smisao u vlastiti život.


Od samog početka školske godine, naši su se volonteri s voditeljicom Školskog volonterskog kluba, socijalnom pedagoginjom Anom Zoger uključili u brojne akcije i aktivnosti.

U okviru projekta ''Prijatelji u igri i učenju'' Udruga Mali Princ je 30. rujna 2021. u Hotelu Sport organizirala radionicu za volontere „VOLIM VOLONTIRAT'' s ciljem poticanja stanovnika Ivanić-Grada na uključivanje u volonterske akcije. Naši su se učenici rado odazvali radionici, kao i brojnim drugim aktivnostima u organizaciji Udruge Mali princ, poput kreativnih, informatičkih radionica i radionica socijalnih vještina koje su se održavale tijekom rujna.

Osima navedenog, naši volonteri sudjelovali su i na 17. Bučijadi i 7. Festivalu igračaka koji su se održavali od 1. do 3. listopada 2021.g. u našem gradu.

Učenici su ukupno ostvarili 353 sata volontiranja, i na tome im od srca zahvaljujemo.

Veselimo se svim budućim akcijama, u školi i izvan nje!


Izvor: Ana Zoger

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 12. 10. 2021.


Projekti


e-DnevnikPonude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
08.12.2021. 17:03
INFO Najava radova (HEP) na sustavu za opskrbu elektricnom energijom CARNET cvorista Zadar – 10.12.2021
Postovani korisnici, U petak, 10.12.2021.g., u vremenu od 08:30 do 9:00 sati najavljeni su radovi na sustavu za opskrbu elektricnom energijom CARNET cvorista za Zadarsku zupaniju od strane HEP-a. CARNET ... The post INFO Najava radova (HEP) na sustavu za opskrbu elektricnom energijom CARNET cvorista Zadar – 10.12.2021 appeared first on CARNET .

03.12.2021. 16:41
Uspješno provedena NATO međunarodna kibernetička vježba – Cyber Coalition 2021
Najveća NATO vježba u području kibernetičke obrane ,,Cyber Coalition 2021" provedena je, u organizaciji Savezničkog zapovjedništva za transformacije (ACT), od 29. studenoga do 3. prosinca 2021. godine na više desetaka lokacija u zemljama ... The post Uspješno provedena NATO međunarodna kibernetička vježba – Cyber Coalition 2021 appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju