preskoči na sadržaj
Vijesti

Projekt "Memory - igra za sve" - neprehrambena roba

Projekt "Memory - igra za sve" - neprehrambena roba, iz predmeta Poznavanje robe s 4.i razredom (komercijalisti) vodile su profesorice Gordana Celinić Haramustek i Marijana Puljar.

Cilj aktivnosti je bio razvijanje kritičkog mišljenja, hrvatskog i engleskog jezika, komunikacijskih vještina, socijalne i emocionalne inteligencije, mašte i kreativnosti te kvalitetno i zabavno provedenog zajedničkog vremena.


Projekt se realizirao u prvom polugodištu istraživanjem učenika, izradom memory kartica od kartona, odabira pojmova i pripadajućih slika iz neprehrambene robe, prijevoda na engleski jezik te lijepljenja slika i pojmova na hrvatskom i engleskom jeziku na kartice.

Učenici su na ovaj zabavan i maštovit način vježbali svoju memoriju i engleski jezik, a ujedno i ponovili gradivo iz poznavanja neprehrambene robe.

Nastavnice su u suradnji s učenicima osmislile i dvije manje verzije online Memory igrice. Prva s pojmovima na hrvatskom i engleskom jeziku, a druga s pojmovima na engleskom jeziku i pripadajućim sličicama.

Kliknite na link, povežite se i odigrajte igru.

https://interacty.me/projects/1b31b8afbd659ef2

https://interacty.me/projects/7471b841263946c4

Galerija slika...

 


Izvor: Gordana Celinić Haramustek, prof.

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 20. 12. 2021.
preskoči na navigaciju