preskoči na sadržaj
Vijesti

Prostor i ja; radionice o arhitekturi, urbanizmu, krajobraznoj arhitekturi i baštini

Dragi učenici, prijavite se na radionice Prostor i ja na poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuH2g28wvP0v4dJeA9qkJY9i4RU-NKt_v2z3YGkQ8Tb7jL6Q/viewform

Srednja škola Ivan Švear Ivanić-Grad i Udruga Prijatelji baštine u četvrtak 5.5.2022. počinju s provođenjem radionica o arhitekturi, urbanizmu, krajobraznoj arhitekturi i baštini. Radionice će se održavati dva puta mjesečno u prostoru Srednje škole Ivan Švear. Svaka radionice će trajati 90 min. 


Na radionicama će se posvetiti posebna pažnja mogućnostima uređenja unutar prostora Srednje škole Ivan Švear kao i mogućim intervencijama u neposrednom okolišu škole. 

Trgovi, parkovi, igrališta, muzeji, knjižnice i škole zajedničko su vlasništvo svih nas. Kvaliteta svakodnevnog života ne ovisi samo o kvaliteti i udobnosti stanova i kuća, već i o raznovrsnosti i dostupnosti javnih gradskih prostora. Mnogi od njih nastajali su kroz stoljeća i dar su prijašnjih generacija, a naše današnje odluke, ulaganja i način planiranja određuju kakav ćemo prostor ostaviti budućim naraštajima.


Izvor: Josipa Ilić

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 25. 4. 2022.
preskoči na navigaciju