preskoči na sadržaj
Vijesti

IZVJEŠĆA S DRŽAVNIH NATJECANJA ZNANJA

11. mjesto na Natjecanju iz geografije, 16. mjesto na Natjecanju iz matematike i 5. mjesto na natjecanju iz hrvatskog jezika


U Malinskoj od 12. do 14. travnja održano je 29. državno Natjecanje iz geografije za osnovne i srednje škole. Iz naše Škole sudjelovao je učenik Vjeko Ivaković, pod vodstvom mentorice Marijane Bakse. Još jednom čestitke učeniku na ostvarenom 11. mjestu te svaka pohvala za organizaciju i uloženi trud školi domaćinu OŠ Malinska  - Dubašica.

63. državno Natjecanje iz matematike održano je u Vodicama od 10. do 12.svibnja, a  gostoljubiv domaćin bila je OŠ Vodice. Našu Školu je predstavljao učenik Will Milan Šimunović uz vodstvo mentorice Anite Jurine te u iznimno jakoj konkurenciji zauzeo 16.mjesto.  Natjecanje je uvijek prilika za neka nova iskustva, a uz prijateljstva koja je Will tamo stekao zauvijek će pamtiti i posjet otoku Prviću te Memorijalnom centru Faust Vrančić. Nakon višemjesečnih svakodnevnih priprema i Willu i njegovoj profesorici izlet je bio prava nagrada.

U Zadru je od 11. do 13. svibnja 2022. održano  27. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika. Na natjecanju iz naše Škole sudjelovala je učenica Kolinda Pleše, pod vodstvom mentorice Tamare Kunodi. Kolinda je ostvarila izvrsno 5. mjesto s ostvarenih 90% bodova. OŠ Krune Krstića u Zadru bila je izvrstan domaćin.

Čestitamo svim našim učenicima i njihovim mentoricama!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 18. 5. 2022.
preskoči na navigaciju