preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Sudjelovanje nastavnika SŠ Ivan Švear iz Ivanić Grada u realizaciji projekta mobilnosti ,,Padua and Zagreb Conties-collaboration in VET development

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu Leonardo da Vinci Mobility Learning Programe,odobrila je Zagrebačkoj županiji, Upravnom odjelu za prosvjetu,kulturu, šport i tehničku kulturu provedbu projekta mobilnosti ,,Padua and Zagreb Contuines-collaboration in VET development".


U sklopu provedbe tog projekta u prvom dijelu realizirana je edukacija iz talijanskog jezika i kulture .

Drugi dio provedbe tog projekta realiziran je odlaskom u Padovu u Italiju(pokrajina Veneto; Provincia di Padova), u vremenskom periodu od 3. do 9. studenog 2013. godine. Cilj projekta je stjecanje znanja i novih iskustava na polju strojarskih i elektrotehničkih strukovnih zanimanja u srednjoškolskom obrazovanju, uvođenje inovacija te razmjena iskustava između nastavnika i profesora Zagrebačke županije i nastavnika i profesora srednjih škola u Italiji.

U realizaciji projekta sudjelovali su djelatnici iz Upravnog odjela za prosvjetu,šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije, nastavnici i profesori strukovnih predmeta i praktične nastave strojarske i elektrotehničke grupe predmeta iz ovih škola: SŠ Dugo Selo,Srednja Strukovna Škola Samobor, Srednja Strukovna Škola Velika Gorica, Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perišina, SŠ Vrbovec, SŠ B.J.Jelačić, SŠ D. Stražimira, te SŠ Ivan Švear Ivanić Grad (Branko Gretić, nastavnik praktične nastave i Petar Rajaković, dipl. ing. elektrotehnike - nastavnik elektrotehničke grupe predmeta).

Galerija slika...


Izvor: Branko Gretić

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 24. 11. 2013.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju