preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Smotra fakulteta u Švearu

Dana 14. i 15.siječnja 2014., od 19:00 do 20:00 sati, u  Srednjoj školi Ivan Švear mladi maturanti imali su prilike upoznati se s fakultetima i fakultetskim smjerovima. Naime, školu su posjetili studenti raznih fakulteta i smjerova te mlade maturante upoznali s količinom gradiva i svojim iskustvima.
 


U utorak 14. siječnja 2014. godine Srednju školu Ivan Švear posjetili su studenti sljedećih fakulteta: Tehničkog veleučilišta u Zagrebu(TVZ),Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta (RGN), Fakulteta strojarstva i brodogradnje(FSB), Fakulteta elektrotehnike i računarstva(FER), Katoličko bogoslovnog fakulteta(KBF),nekih smjerova Filozofskog fakulteta (psihologija) i  Hrvatskih studija.


U srijedu 15.siječnja 2014.godine  učenici su upoznali studente Pravnog fakulteta(PF-a),Prirodoslovno-matematičkog fakulteta(PMF-a), Veterinarskog fakulteta(VF-a), Kineziološkog(KIF-a) fakulteta, Fakulteta političkih znanosti, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Poljoprivrednog fakulteta,  Medicine, Agronomije, Šumarstva te Fakulteta kemijskog inženjerstva  i tehnologije.
Studenti su bili vrlo susretljivi i otvoreni za sva pitanja na koja su znatiželjnim maturantima spremno odgovarali.


Meni i mojim kolegama iz razreda njihov je dolazak bio od velike pomoći. Puno nam je značilo pitati nekoga uživo ono što nas zanima,  a ne samo ,,googlati'' i sami se informirati, ni ne znajući jesu li informacije točne. Neki maturanti su tijekom smotre prvi put čuli za neke smjerove, a neki su tek tada otkrili što pojedini smjerovi znače i što s tim obrazovanjem mogu poslije raditi stoga su ih brzo svrstali na listu svojih prioriteta. Za pojedine fakultete studenti su informirali maturante da su jako teški i da traže mnogo odricanja i truda (Pravni fakultet, Medicina) pa su neki i odustali od svog prvotnog izbora. Drugi su tek tada dobili volju za upisivanje spomenutih fakulteta, pogotovo kad su vidjeli da ima i drugih koji su uporni i koji se trude da ostvare svoje snove. Osobno, meni su  studenti učvrstili stav da nema toga što će me spriječiti u ostvarivanju cilja, dali su mi poticaj i volju te sam ih slušala sam kao svoje buduće kolege. Evo me, dolazim u 10 mjesecu, kada ću biti ponosna studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Josipa Mitrović

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.607838845919613.1073741866.483165821720250&type=1

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 4. 3. 2014.
Ponude izleta
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Finan. izvješća i dok.
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
20.11.2019. 15:34
Udvostručen broj korisnika Loomena
Broj korisnika CARNET-ovog sustava Loomen je u manje od dvije godine narastao za gotovo 100 posto. Zahvaljujući brojnim aktivnostima na sustavu, tijekom redovne nastave i drugih edukacija te usavršavanja, broj ... The post Udvostručen broj korisnika Loomena appeared first on CARNET .

12.11.2019. 11:02
INFO Najava prekida mrezne povezanosti na podrucju Viroviticko-podravske zupanija, 14.11.2019.
Postovani korisnici, U cetvrtak, 14.11.2019. u vremenu od 07:00 do 08:00 sati, CARNET NOC ce izvoditi programsku nadogradnju mrezne opreme uslijed cega ce doci do prekida mrezne povezanosti ustanova clanica ... The post INFO Najava prekida mrezne povezanosti na podrucju Viroviticko-podravske zupanija, 14.11.2019. appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju