preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Projekt "Biti bolji - Be better"

Pred 180 učenika 1., 2., i 3. razreda ekonomskog usmjerenja Srednje škole Ivan Švear iz Ivanić Grada i nekoliko profesora, 9. svibnja je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta, uz organizacijsku pomoć prof. Jadranke Dorešić predstvaljen projekt "Biti bolji - Be better"


Uključivanje u BB projekt osim znanja, nudi i radost druženja, mogućnost razvijanja kreativnih sposobnosti kroz različite aktivnosti i radionice te mogućnost kreiranja sadržaja časopisa Poduzetnik u kojem ima mjesta za sve učeničke ideje, prijedloge, uspješne i manje uspješne priče, zanimljive reportaže, intervjue, lokalne i regionalne teme...

Više o projektu možete pogledati na sljedećim linkovima:

http://www.poduzetnik.com.hr/content/view/918/1/

https://www.facebook.com/notes/%C4%8Dasopis-poduzetnik/svaki-novi-do%C5%BEivljaj-je-put-ka-tome-da-budemo-bolji/566024683518330


Izvor: Jadranka Dorešić, prof.

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 26. 5. 2014.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju