preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

TERENSKA NASTAVA UČENIKA USMJERENJA NAFTNO-RUDARSKI TEHNIČAR

12.12.2014. godine organizirana je terenska nastava u Zagrebu za učenike prvog i drugog razreda usmjerenja naftno-rudarski tehničar. Učenici su posjetili Tehnički muzej i Hrvatski prirodoslovni muzej. 


U Tehničkom muzeju najdulje su se zadržali na odjelu Rudarstva, geologije i nafte, te demonstracijskom kabinetu izuma Nikole Tesle.

U Hrvatskom prirodoslovnom muzeju na Gornjem gradu posjetili su Minerološko-petrografski odjel sa tri izložbene cjeline: Od zbirke do muzeja, Carstvo minerala i Stjenoviti planet Zemlja, te Zoološki odjel sa preko 60 zbirki i oko 2 milijuna muzejskih predmeta.

Posjet smo također iskoristili i kako bi se učenici, koji dolaze iz raznih krajeva Republike Hrvatske, upoznali sa znamenitostima metropole (Trg bana Josipa Jelačića, Kaptol, Dolac, Kamenita vrata, Markov trg, Banski dvori, Sabor, Crkva sv. Marka, Uspinjača) i uživali u adventskom ugođaju Zagreba. 

Romana Lešković, prof.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 5. 2. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju