preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Održano međužupanijsko natjecanje iz obrazovnog sektora ekonomija, trgovina i poslovna administracija u disciplini komercijalist

Učenici  4.i  razreda sudjelovali su na međužupanijskom natjecanju u disciplini komercijalist u Krapini 19. veljače 2015. godine. Škola je sudjelovala s dva tima učenika.


Tim u sastavu: Mateja Peršić, Klaudija Majsec i Jelena Dražetić  na međužupanijskom natjecanju postigao je treće mjesto, dok je drugi tim u sastavu: Ivana Božić, Valentina Šakić i Nikolina Ćosić  postigao šesto mjesto.

 

Obje skupine za natjecanje pripremala je mentorica mr.sc. Jadrankom Dorešić, dipl.oec. u suradnji s  drugim strukovnim nastavnicima.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 27. 2. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

14.11.2018. 11:22
Započela provedba pilot projekta CRISS u osnovnim i srednjim školama Hrvatske
U rujnu 2018. godine započela je provedba onsite pilot projekta CRISS koji se odvija u okviru programa Europske unije za istraživanja i inovacije OBZOR 2020 i ima za svrhu razvoj i pilot implementaciju digitalne platforme za stjecanje, vrednovanje i certifikaciju digitalnih kompetencija učenika. 

preskoči na navigaciju