preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Posjet učenika 3d razreda poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu u sklopu obilježavanja Europskog tjedna novca

Dana 16. ožujka 2015. učenici 3.d razreda ekonomskog usmjerenja i njihova razrednica  bili su u posjeti poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu u sklopu obilježavanja Europskog tjedna novca.


Dobrodošlicu nam je poželjela direkorica Centra za individualne klijente gđa Maja Vrtarić. Učenici su ekonomskog usmjerenja te samim time posjeduju i osnovno predznanje  o novcu jer imaju redovni nastavni predmet tijekom trećeg i četvrtog razreda pod imenom bankarstvo i osiguranje.


Učenici su tijekom prezentacije banke bili informirani kako mogu upravljati osobnim financijama iako su tek srednjoškolci i nemaju svoje zarađene osobne primitke. Učenici su u Zagrebačkoj banci dobili potvrdu da ono što uče u školi ima vrijednost i u "pravom životu", dakle, mogu primjenjivati stečena teorijska znanja iz škole u (financijskom) - stvarnomom životu. Učenici su dobili i informaciju da u Zagrebačkoj banci mogu podnijeti zahtjev i za studentski kredit  za plaćanje troškova života za vrijeme studija što će ih vjerojatno više interesirati druge godine kada će i sami postati studenti kao i druge informacije vezane za poslovanje banke. Posjet je bio pun primjera iz života, pa samim time i koristan za učenike.

Zahvaljujemo na pozivu za omogućenom posjetom poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu:

-učenici 3.d. razreda usmjerenja ekonomist i njihova razrednica mr.sc. Jadranka Dorešić, dipl. oec., profesor mentorPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 24. 3. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

14.11.2018. 11:22
Započela provedba pilot projekta CRISS u osnovnim i srednjim školama Hrvatske
U rujnu 2018. godine započela je provedba onsite pilot projekta CRISS koji se odvija u okviru programa Europske unije za istraživanja i inovacije OBZOR 2020 i ima za svrhu razvoj i pilot implementaciju digitalne platforme za stjecanje, vrednovanje i certifikaciju digitalnih kompetencija učenika. 

preskoči na navigaciju