preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Posjet učenika 3d razreda poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu u sklopu obilježavanja Europskog tjedna novca

Dana 16. ožujka 2015. učenici 3.d razreda ekonomskog usmjerenja i njihova razrednica  bili su u posjeti poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu u sklopu obilježavanja Europskog tjedna novca.


Dobrodošlicu nam je poželjela direkorica Centra za individualne klijente gđa Maja Vrtarić. Učenici su ekonomskog usmjerenja te samim time posjeduju i osnovno predznanje  o novcu jer imaju redovni nastavni predmet tijekom trećeg i četvrtog razreda pod imenom bankarstvo i osiguranje.


Učenici su tijekom prezentacije banke bili informirani kako mogu upravljati osobnim financijama iako su tek srednjoškolci i nemaju svoje zarađene osobne primitke. Učenici su u Zagrebačkoj banci dobili potvrdu da ono što uče u školi ima vrijednost i u "pravom životu", dakle, mogu primjenjivati stečena teorijska znanja iz škole u (financijskom) - stvarnomom životu. Učenici su dobili i informaciju da u Zagrebačkoj banci mogu podnijeti zahtjev i za studentski kredit  za plaćanje troškova života za vrijeme studija što će ih vjerojatno više interesirati druge godine kada će i sami postati studenti kao i druge informacije vezane za poslovanje banke. Posjet je bio pun primjera iz života, pa samim time i koristan za učenike.

Zahvaljujemo na pozivu za omogućenom posjetom poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu:

-učenici 3.d. razreda usmjerenja ekonomist i njihova razrednica mr.sc. Jadranka Dorešić, dipl. oec., profesor mentorPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 24. 3. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju