preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

POSJET ZAGREBAČKOJ BANCI (Poslovnica Ivanić-Grad) - 4d razred

Povodom Svjetskog tjedna novca, a na poziv Zagrebačke banke, učenici 4.D razreda ekonomskog usmjerenja Srednje škole Ivan Švear Ivanić Grad i predmetna nastavnica Josipa Ilić su u srijedu, 18. ožujka 2015. godine, posjetili poslovnicu Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu.


Prezentaciju o važnosti financijske edukacije i upravljanju osobnim financijama održala nam je gospođa Maja Vrtarić, direktorica Centra za individualne klijente.

Kroz vrlo poučnu i zanimljivu prezentaciju učenicima je konkretnim primjerima iz prakse približila osnovne bankarske pojmove vezane uz tekuće i ostale račune građana, kreditno poslovanje, osobni proračun, upravljanje financijama i sl., o kojima su učenici učili u nastavnom predmetu Bankarstvo i osiguranje tijekom 3. i 4. Razreda.

Budući da su maturanti, učenicima je posebno zanimljiv bio dio koji se odnosio na mogućnost podizanja studentskih kredita odnosno kredita kojima bi mogli financirati svoje buduće fakultetsko obrazovanje.

Zahvaljujemo na omogućenoj posjeti poslovnici Zagrebačke banke u Ivanić-Gradu i susretljivosti njihovih djelatnika, osobito gospođi Maji Vrtarić.

Nadamo se i daljnjoj uspješnoj suradnji u budućim nastavnim godinama i mogućnosti češćih učeničkih posjeta vezanih uz nastavne sadržaje predmeta Bankarstvo i osiguranje, u 3. i 4. razredu ekonomskih usmjerenja.

Josipa Ilić, dipl.oec.

(profesorica gospodarskih predmeta, SŠ Ivan Švear Ivanić Grad)Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 30. 3. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju