preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Učenici pomoćnih zanimanja snimili amaterski film

U Srednjoj školi Ivan Švear iz Ivanić-Grada snimili smo amaterski film za učenike pomoćnih zanimanja s kojim će se oni predstavili na Smotri radova učenika s teškoćama u razvoju koji se ove godine održava 16. i 17. travnja u Centru za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“ u Šibeniku.  


Učenici će film dobiti  za uspomenu zajedno sa svojim svjedodžbama na kraju njihovog školovanja, a objavit  ćemo ga i na web stranici škole.

Film prikazuje učenike na njihovoj praktičnoj nastavi u školi i u poslovnom procesu. Osim što su predstavljeni u svom radnom i nastavnom okruženju, učenici završnog 3.l razreda, zanimanja pomoćni administrator i bravar, odglumili su i igrokaz „Šestinski kišobran“.

Više o filmu ćete čuti i vidjeti nakon završene Smotre radova učenika s poteškoćama.

U realizaciji filma sudjelovali su:                       

- učenici 3.l razreda: Marijana Bagarić; Kristijan Nemeth; Mateja Profuntar; Božica Berišić; Marko Karamatić; Palj Tunaj

- učenici 3.d razreda: Doris Trefilj, Melissa Selimović, Petra Poturiček, Kristina Ljubičić

- nastavnici: Adrijana Košćević, Iskra Matejak, Jadranka Dorešić, Gordana Celinić Haramustek, Čedomir Bakran, Renato Cafuk, Nada Gregorek, Danijela Huljenić, Ksenija Pavlović, Josipa Hlevnjak

- vanjski suradnici: Andrea Lončarek (udruga Mali Princ), Josipa Crnoja Bartolić (Centar za socijalnu skrb), Marinko Ćerluka (Ivanićplast – Ivanić-Grad),  Javor Bojan Leš (gradonačelnik Ivanić-Grada)

- snimatelj: Jasenka i Kristijan Haleuš, Antonija Okroša

Pripremile:

mr.sc. Jadranka Dorešić, dipl. oec., prof. mentor i Iskra Matejak, prof.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 2. 4. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju