preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Državna Smotra učeničkih radova u Šibeniku

Dana 16. i 17. travnja učenici završnog razreda zanimanja  pomoćni administrator Mateja Profuntar i pomoćni bravar Josip Mirt s mentorima Jadrankom Dorešić i Čedomirom Bakranom  bili su sudionici   XIV. Državne smotre učeničkih radova u Šibeniku.


Domaćin ovogodišnje smotre bio je Centar za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“, a glavni organizator Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Na smotri su sudjelovale 23 srednje strukovne škole s  područja Hrvatske. Naša škola se predstavila s amaterskim filmom o učenicima s teškoćama u razvoju.

Ciljevi Državne smotre radova učenika s teškoćama su promoviranje učeničkih znanja, vještina, odgovornosti i samostalnosti da kvalificirano obavljaju strukovna zanimanja za koja se obrazuju, promoviranje primjera dobre prakse strukovnog obrazovanja učenika s teškoćama u razvoju, te poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada.

U prilogu su poveznice na internetske članke kojima je najavljena i popraćena XIV. Državna smotra, kao i fotografije sudinika naše škole.

http://drugo-lice-invalidnosti.org/vijesti-aktualne

https://www.pixsell.hr/agencija/pxl-standard-news/sibenik-otvorena-14-smotra-ucenika-s-teskocama-u-razvoju-galerija-452160/

http://www.sibenik.in/sibenik/centar-subicevac-od-cetvrtka-domacin-drzavne-smotre-ucenika-s-teskocama-u-razvoju/39014.html

http://sibenskiportal.hr/2015/04/16/foto-zapocela-drzavna-smotra-radova-ucenika-s-teskocama-u-razvoju-u-sibeniku/

http://www.sibenik.hr/najave/poboljsanje-pristupa-otvorenom-trzistu-rada-ucenicima-s-intelektualnim-teskocama

http://sibenskiportal.hr/2015/04/17/foto-ucenici-s-teskocama-u-razvoju-iz-cijele-hrvatske-sibencanima-predstavili-svoje-radove/

http://www.sibenik.in/sibenik/foto-ucenici-s-poteskocama-izlozili-radove-zasto-ih-moramo-zaposljavati-po-sili-zakona-a-ne-na-temelju-vrijednosti/39172.html

http://www.sibenik.in/foto/dravna-smotra-uenika-s-potekoama-u-razvoju/2899

http://www.sibenik.hr/vijesti/ucenici-s-teskocama-u-razvoju-izlozili-radove-u-perivoju-roberta-visianija

http://sibensko-kninska-zupanija.hr/arhiva-novosti/14-dravna-smotra-radova-uenika-s-tekoama-u-ibeniku/1578.html


Izvor: Jadranka Dorešić

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 20. 4. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju