preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Završnica turnira „Sportom protiv ovisnosti“

U srijedu, 9. prosinca 2015.godine, održana je završnica sportskog turnira „Sportom protiv ovisnosti“ u kojoj su se natjecale ekipe mladića u košarci i ekipe djevojaka u odbojci. 


Aktiv profesora tjelesne i zdravstvene kulture tijekom mjeseca studenoga uključio se u obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti organiziranjem međurazrednih natjecanja  u košarci i odbojci . Natjecanje je održano pod motom „Sport me čini boljim“. Mladići su se natjecali u košarci, a djevojke u odbojci. Završnica turnira okupila je velik broj nastavnika, ali i učenika  koji su navijanjem i bodrenjem pružili podršku svojim kolegama i kolegicama na terenu, a samim time su podržali i glavnu ideju o sportu kao načinu borbe protiv ovisnosti.

Konačan poredak ekipa:

Košarka –mladići

1. mjesto – 4.b

2. mjesto – 2.k

3. mjesto – 4. k

 

Odbojka – djevojke

1. mjesto – 2.b

2. mjesto – 4.a

3. mjesto – 2.d

 

Marta Jurak i Ivona Sopina, 2.i
Novinarska skupina

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 11. 12. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju