preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Malo drugačiji završetak prvog polugodišta

Dana 23.12.2015. godine učenici i nastavnici škole sudjelovali su nastavi korelacijskog karaktera. Nastava je bila organizirana na način da su razredi ekonomske smjene u jutarnjem turnusu od 8 do 11 sati, te razredi gimnazijske smjene u popodnevnom turnusu od 12 do 15 sati sa svojim predmetnim nastavnicima pokušali svojom kreativnošću i dosad naučenim prezentirati nastavne sadržaje koje su usvojili tijekom prvog polugodišta.


Projekte koje su osmislili i izradili imali su prilike prezentirati u glavnom holu škole, i to u terminu od 11 do 12 sati ekonomska smjena, te od 15 do 16 sati gimnazijska smjena. Tu je bilo mnogo raznolikih sadržaja i načina izlaganja u obliku plakata, malih kazališnih predstava, autorskih pjesama, križaljki, recitacija i slično.

Galerija slika...

Naši vrijedni učenici i predmetni nastavnici pokazali su iznimnu kreativnost pri izlaganju dosad naučenog, te svima ovim putem čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju! smileyPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 29. 12. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju