preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Malo drugačiji završetak prvog polugodišta

Dana 23.12.2015. godine učenici i nastavnici škole sudjelovali su nastavi korelacijskog karaktera. Nastava je bila organizirana na način da su razredi ekonomske smjene u jutarnjem turnusu od 8 do 11 sati, te razredi gimnazijske smjene u popodnevnom turnusu od 12 do 15 sati sa svojim predmetnim nastavnicima pokušali svojom kreativnošću i dosad naučenim prezentirati nastavne sadržaje koje su usvojili tijekom prvog polugodišta.


Projekte koje su osmislili i izradili imali su prilike prezentirati u glavnom holu škole, i to u terminu od 11 do 12 sati ekonomska smjena, te od 15 do 16 sati gimnazijska smjena. Tu je bilo mnogo raznolikih sadržaja i načina izlaganja u obliku plakata, malih kazališnih predstava, autorskih pjesama, križaljki, recitacija i slično.

Galerija slika...

Naši vrijedni učenici i predmetni nastavnici pokazali su iznimnu kreativnost pri izlaganju dosad naučenog, te svima ovim putem čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju! smileyPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 29. 12. 2015.
Ponude izleta
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Finan. izvješća i dok.
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
20.11.2019. 15:34
Udvostručen broj korisnika Loomena
Broj korisnika CARNET-ovog sustava Loomen je u manje od dvije godine narastao za gotovo 100 posto. Zahvaljujući brojnim aktivnostima na sustavu, tijekom redovne nastave i drugih edukacija te usavršavanja, broj ... The post Udvostručen broj korisnika Loomena appeared first on CARNET .

12.11.2019. 11:02
INFO Najava prekida mrezne povezanosti na podrucju Viroviticko-podravske zupanija, 14.11.2019.
Postovani korisnici, U cetvrtak, 14.11.2019. u vremenu od 07:00 do 08:00 sati, CARNET NOC ce izvoditi programsku nadogradnju mrezne opreme uslijed cega ce doci do prekida mrezne povezanosti ustanova clanica ... The post INFO Najava prekida mrezne povezanosti na podrucju Viroviticko-podravske zupanija, 14.11.2019. appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju