preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Malo drugačiji završetak prvog polugodišta

Dana 23.12.2015. godine učenici i nastavnici škole sudjelovali su nastavi korelacijskog karaktera. Nastava je bila organizirana na način da su razredi ekonomske smjene u jutarnjem turnusu od 8 do 11 sati, te razredi gimnazijske smjene u popodnevnom turnusu od 12 do 15 sati sa svojim predmetnim nastavnicima pokušali svojom kreativnošću i dosad naučenim prezentirati nastavne sadržaje koje su usvojili tijekom prvog polugodišta.


Projekte koje su osmislili i izradili imali su prilike prezentirati u glavnom holu škole, i to u terminu od 11 do 12 sati ekonomska smjena, te od 15 do 16 sati gimnazijska smjena. Tu je bilo mnogo raznolikih sadržaja i načina izlaganja u obliku plakata, malih kazališnih predstava, autorskih pjesama, križaljki, recitacija i slično.

Galerija slika...

Naši vrijedni učenici i predmetni nastavnici pokazali su iznimnu kreativnost pri izlaganju dosad naučenog, te svima ovim putem čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju! smileyPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 29. 12. 2015.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
05.11.2018. 10:07
Poziv na predstavljanje: Stare lektire u novome ruhu
U okviru Informativnog utorka, CARNET će predstaviti 72 nove inačice e-Lektira koje su objavljene na istoimenom portalu. Predstavljanje će se održati u utorak, 6. studenoga 2018. godine, u 10 sati u prostoru Gradske knjižnice na Starčevićevom trgu 4.

31.10.2018. 12:50
Održan okrugli stol "Ususret europskoj godini kibernetičke sigurnosti“
Prijevare putem interneta, računalne ucjene (ransomware), socijalni inženjering (phishing) i lažne vijesti (fakenews) samo su neke od tema o kojima se raspravljalo jučer na okruglom stolu "Ususret europskoj godini kibernetičke sigurnosti“ u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET, a u sklopu Europskog mjeseca kibernetičke sigurnosti. 

preskoči na navigaciju