preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Svečani doček i čestitka rukometašima

Danas 2.5.2016. u 12.45 sati u našoj školi organiziran je svečani doček za rukometašice i rukometaše koji su postigli izvrsne uspjehe na Državnom prvenstvu školskih športskih klubova u Poreču od 25.-27. svibnja 2016.


Naša školska muška rukometna ekipa osvojila je brončanu, a ženska rukometna ekipa zlatnu medalju!! 

Od srca čestitamo našim učenicima; iz muške, brončane ekipe – Jakovu Bunjevcu, Luki Čuljatu, Teu Glumcu, Viktoru Gorčanu, Davoru Ivekoviću, Ediju Kilihu, Davidu Križaniću, Ivanu Leškoviću, Leonu Lukačecu, Lovri Malecu, Teu Presečanu, Luki Svetličiću, Tinu Tadiću i Karlu Zajecu.

Iz ženske, zlatne ekipe – Tini Barišić, Doris Hren, Patriciji Hren, Karli Jukić, Pauli Kinderman, Martini Krajpl, Luciji Krznarić, Mirni Lešković, Karli Lisica, Ani Malec, Tei Mihalj, Katarini Mrazović, Ani Pejić i Loreni Petreković.

Posebne čestitke i veliko hvala upućujem treneru obje ekipe, profesoru Goranu Bobiću, te profesoru Branimiru Andrušiću na nesebičnoj pomoći i podršci!

Hvala vam svima što ste na najljepši mogući način pronijeli ime naše Škole po cijeloj Hrvatskoj!! Ponosimo se vama, vašim uspjehom i ogromnim angažmanom; pokazali ste da se upornošću, voljom i radom  može napraviti jako, jako puno!

Galerija slika...

Ravnateljica: Ksenija Pavlović, prof.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 2. 5. 2016.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

14.11.2018. 11:22
Započela provedba pilot projekta CRISS u osnovnim i srednjim školama Hrvatske
U rujnu 2018. godine započela je provedba onsite pilot projekta CRISS koji se odvija u okviru programa Europske unije za istraživanja i inovacije OBZOR 2020 i ima za svrhu razvoj i pilot implementaciju digitalne platforme za stjecanje, vrednovanje i certifikaciju digitalnih kompetencija učenika. 

preskoči na navigaciju