preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Radionice prve pomoći u 1. razredima

Od 25.4.2016. do 29.4.2016. se u prvim razredima održavala radionica prve pomoći u svrhu educiranja učenika o prvoj pomoći i nadolazećem Tjednu crvenog križa, od 8. do 15. svibnja 2016. 


Ekipa mladeži prve pomoći Ivanić Grada je s učenicima podijelila svoja iskustva, pozvala ih da im se priključe u raznim aktivnostima koje nudi HCK i poučila ih praktičnom i teorijskom dijelu prve pomoći i crvenog križa kroz filmove i prezentaciju.

U anketi uspješnosti radionice prve pomoći su učenici rekli da im se najviše sviđao praktični dio u kojem su učenici bili manekeni, te su i oni mogli probati nekoliko ozljeda. Dio koji im se najmanje svidio je bio film o pokretu crvenog križa i crvenog polumjeseca od 7 minuta.

Učenici se mogu uključiti u sabirne akcije „Solidarnost na djelu“, doniranjem krvi te volontiranjem.

Sve zainteresirane učenike za bilo koju od ponuđenih aktivnosti pozivamo da se obrate pedagoginji Nadi Gregorek za više informacija.

Galerija slika...

Mladež HCK-aPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 3. 5. 2016.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju