preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

Studene dane mjeseca studenog ugrijali i obojali smo šarenim bojama TOLERANCIJE! :)

Prošli nastavni tjedan, drugu godinu zaredom, posvetili smo osmišljavanju i provedbi niza kreativnih, inspirativnih i poučnih aktivnosti u okviru školskog projekta „Tolerancija se uči!“. 


Pod dirigentskim palicama predstavnica Vijeća učenika Patricije Ivanković i Nataše Vukojević te uz vođenje, usmjeravanje i podršku stručnih suradnica, Školom se širila pozitivna energija i atmosfera prihvaćanja, dijeljenja, uvažavanja i zajedništva.

Učenici 2.l, 2.j i 3.j razreda izradili su tematske i poučne plakate o toleranciji, a učenici 1.g, 3.d i 4.d razreda sudjelovali su u Projektu uređujući prostor Škole. Panoe su ispunili kreativnim radovima, vrata učionica nadahnjujućim porukama i citatima te posebnu toplinu predvorju dali su šareni ukrasi u obliku ljudskih dlanova.

Nositeljice brojnih aktivnosti u „ekonomskoj smjeni“ bile su učenice 4.i razreda - Martina Stančerić, Tamara Bezuk, Vanessa Pintarić, Ivona Sopina, Marta Jurak, Greta Zelinka i Lorena Meštrović. Učenice su osmislile i predstavile poučnu prezentaciju o toleranciji i važnosti uvažavanja različitosti, u svim razrednim odjelima provele su tematsku anketu te na Međunarodni dan tolerancije predstavile rezultate i pripremile kratki igrokaz koji je oduševio publiku.

U „gimnazijskoj smjeni“ su učenice Nataša Vukojević, Lucija Berko, Tea Mihalj, Karla Katarina Magdić, Gabriela Juko, Karmen Kovačević, Anja Stojanović, Emina Majdek, Nika Rogić, Karla Lisica i Tea Mikliš održale iznimno kreativnu i inspirativnu prezentaciju u svim razrednim odjelima.

Svoju senzibiliziranost i razvijenu empatiju pokazale su učenice 2.b i 3.a razreda (Patricia Ivanković, Tena Boštjančić, Matea Popović, Aurora Murati, Nataša Vukojević, Nika Rogić i Tea Mihalj) koje su provele zabavne i animacijske aktivnosti s učenicima pomoćnih zanimanja, a pod nazivom „Igrajmo se s osmijehom!“. Pjesme, baloni, veselje, mozgalice, šaljivi zadaci, ples…, u razredima je vladala opuštena i pozitivna atmosfera, povezanost i zajedništvo.

Školskim projektom „Tolerancija se uči!“, uz Međunarodni dan tolerancije,

dali smo doprinos i obilježavanju Međunarodnog dana srednjoškolaca.

Nadamo se kako se slažete s nama da smo napravili značajni korak

u poticanju pozitivnih promjena i kvalitetnijih odnosa. smiley

Galerija slika...Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 20. 11. 2017.
Ponude izleta
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Finan. izvješća i dok.
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
CARNET
12.11.2019. 11:02
INFO Najava prekida mrezne povezanosti na podrucju Viroviticko-podravske zupanija, 14.11.2019.
Postovani korisnici, U cetvrtak, 14.11.2019. u vremenu od 07:00 do 08:00 sati, CARNET NOC ce izvoditi programsku nadogradnju mrezne opreme uslijed cega ce doci do prekida mrezne povezanosti ustanova clanica ... The post INFO Najava prekida mrezne povezanosti na podrucju Viroviticko-podravske zupanija, 14.11.2019. appeared first on CARNET .

08.11.2019. 16:39
Završila 21. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2019
Pod sloganom ,,Na granici mogućega", u Šibeniku je u petak zatvorena 21. CARNET-ova konferencija za korisnike – CUC 2019. U tri dana trajanja, predstavljene su brojne inovativne primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije ... The post Završila 21. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2019 appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju