preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

Vijesti

Studene dane mjeseca studenog ugrijali i obojali smo šarenim bojama TOLERANCIJE! :)

Prošli nastavni tjedan, drugu godinu zaredom, posvetili smo osmišljavanju i provedbi niza kreativnih, inspirativnih i poučnih aktivnosti u okviru školskog projekta „Tolerancija se uči!“. 


Pod dirigentskim palicama predstavnica Vijeća učenika Patricije Ivanković i Nataše Vukojević te uz vođenje, usmjeravanje i podršku stručnih suradnica, Školom se širila pozitivna energija i atmosfera prihvaćanja, dijeljenja, uvažavanja i zajedništva.

Učenici 2.l, 2.j i 3.j razreda izradili su tematske i poučne plakate o toleranciji, a učenici 1.g, 3.d i 4.d razreda sudjelovali su u Projektu uređujući prostor Škole. Panoe su ispunili kreativnim radovima, vrata učionica nadahnjujućim porukama i citatima te posebnu toplinu predvorju dali su šareni ukrasi u obliku ljudskih dlanova.

Nositeljice brojnih aktivnosti u „ekonomskoj smjeni“ bile su učenice 4.i razreda - Martina Stančerić, Tamara Bezuk, Vanessa Pintarić, Ivona Sopina, Marta Jurak, Greta Zelinka i Lorena Meštrović. Učenice su osmislile i predstavile poučnu prezentaciju o toleranciji i važnosti uvažavanja različitosti, u svim razrednim odjelima provele su tematsku anketu te na Međunarodni dan tolerancije predstavile rezultate i pripremile kratki igrokaz koji je oduševio publiku.

U „gimnazijskoj smjeni“ su učenice Nataša Vukojević, Lucija Berko, Tea Mihalj, Karla Katarina Magdić, Gabriela Juko, Karmen Kovačević, Anja Stojanović, Emina Majdek, Nika Rogić, Karla Lisica i Tea Mikliš održale iznimno kreativnu i inspirativnu prezentaciju u svim razrednim odjelima.

Svoju senzibiliziranost i razvijenu empatiju pokazale su učenice 2.b i 3.a razreda (Patricia Ivanković, Tena Boštjančić, Matea Popović, Aurora Murati, Nataša Vukojević, Nika Rogić i Tea Mihalj) koje su provele zabavne i animacijske aktivnosti s učenicima pomoćnih zanimanja, a pod nazivom „Igrajmo se s osmijehom!“. Pjesme, baloni, veselje, mozgalice, šaljivi zadaci, ples…, u razredima je vladala opuštena i pozitivna atmosfera, povezanost i zajedništvo.

Školskim projektom „Tolerancija se uči!“, uz Međunarodni dan tolerancije,

dali smo doprinos i obilježavanju Međunarodnog dana srednjoškolaca.

Nadamo se kako se slažete s nama da smo napravili značajni korak

u poticanju pozitivnih promjena i kvalitetnijih odnosa. smiley

Galerija slika...Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 20. 11. 2017.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
23.02.2018. 14:08
.hr domena slavi 25 godina postojanja
CARNET je danas obilježio 25 godina otkako je Hrvatska dobila svoju nacionalnu domenu te tako postala priznata i u globalnom internetskom prostoru.

13.02.2018. 16:47
Potpredsjednik Europske komisije posjetio OŠ Izidora Kršnjavoga
Potpredsjednik Europske komisije, Andrus Ansip koji danas boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, obišao je zajedno s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović te ravnateljem CARNET-a, Goranom Kezunovićem zagrebačku Osnovnu školu Izidora Kršnjavoga, jednu od 151 škole koja je uključena u provedbu pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

preskoči na navigaciju