preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

SVEP program

Naša škola, kao jedna od osam partnerskih organizacija, sudjeluje u provedbi dvogodišnjeg europskog projekta pod nazivom „Seksualno nasilje – edukacijski i prevencijski program“ (engl. „Sexual Violence – Educational and Prevention program“ (SVEP Program). Nositelj Projekta je Ženska soba te je financiran od strane Europske komisije za područje prevencije i suzbijanja rodno uvjetovanog nasilja i nasilja nad djecom ( REC-AG-2017/REC-RDAP-GBV-AG-2017).


Opći cilj Projekta je prevencija seksualnog nasilja nad djecom kroz edukacijske aktivnosti, jačanje kapaciteta i osvještavanje. Specifični ciljevi su:

  • povećati kapacitete relevantnih dionika i stručnjaka/inja u području prevencije seksualnog nasilja nad djecom kroz povećanje razine znanja i jačanje multisektorske suradnje
  • razviti, implementirati i procijeniti učinak SVEP programa
  • smanjiti rizik od seksualnog nasilja kod učenika/ca
  • aktivno uključiti djecu u prevenciju seksualnog nasilja te senzibilizirati i osvijestiti širu javnost o problematici seksualnog nasilja nad djecom.

Dana 26. rujna 2018.g. održan je prvi zajednički sastanak partnerskih organizacija na kojemu su sudjelovale predstavnice naše Škole: socijalna pedagoginja Sanja Radić Bursać i predmetna nastavnica Danijela Huljenić.

Drago nam je što smo dobili priliku doprinijeti ovom značajnom Projektu te se veselimo novim aktivnostima.


Izvor: Sanja Radić Bursač

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 10. 10. 2018.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

preskoči na navigaciju