preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

„Ružičasti Listopad“

Naša Škola uključila se u nacionalni, javnozdravstveni projekt „Ružičasti Listopad“  koji je u organizaciji Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke „SVE za NJU“.  


Projekt se provodi s ciljem osvješćivanja mlađih žena o brizi za vlastito zdravlje te je dobio  pokroviteljstvo MZO-a i podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U okviru Projekta snimali smo skupne fotografije oblikujući svojim tijelima ružičaste vrpce te na taj način poslali poruke podrške oboljelim ženama i dali doprinos u osvješćivanju važnosti prevencije raka dojke.  Također, svaki učenik je dobio edukativni letak „Mama, budi zdrava“.


Izvor: Sanja Radić Bursač

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 12. 10. 2018.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju