preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Vijesti

„Ružičasti Listopad“

Naša Škola uključila se u nacionalni, javnozdravstveni projekt „Ružičasti Listopad“  koji je u organizaciji Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke „SVE za NJU“.  


Projekt se provodi s ciljem osvješćivanja mlađih žena o brizi za vlastito zdravlje te je dobio  pokroviteljstvo MZO-a i podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U okviru Projekta snimali smo skupne fotografije oblikujući svojim tijelima ružičaste vrpce te na taj način poslali poruke podrške oboljelim ženama i dali doprinos u osvješćivanju važnosti prevencije raka dojke.  Također, svaki učenik je dobio edukativni letak „Mama, budi zdrava“.


Izvor: Sanja Radić Bursač

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 12. 10. 2018.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
05.11.2018. 10:07
Poziv na predstavljanje: Stare lektire u novome ruhu
U okviru Informativnog utorka, CARNET će predstaviti 72 nove inačice e-Lektira koje su objavljene na istoimenom portalu. Predstavljanje će se održati u utorak, 6. studenoga 2018. godine, u 10 sati u prostoru Gradske knjižnice na Starčevićevom trgu 4.

31.10.2018. 12:50
Održan okrugli stol "Ususret europskoj godini kibernetičke sigurnosti“
Prijevare putem interneta, računalne ucjene (ransomware), socijalni inženjering (phishing) i lažne vijesti (fakenews) samo su neke od tema o kojima se raspravljalo jučer na okruglom stolu "Ususret europskoj godini kibernetičke sigurnosti“ u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET, a u sklopu Europskog mjeseca kibernetičke sigurnosti. 

preskoči na navigaciju