preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored sati
Raspored zvona

Dokumenti
Vijesti

Radionice prve pomoći u 1. razredima

Od 25.4.2016. do 29.4.2016. se u prvim razredima održavala radionica prve pomoći u svrhu educiranja učenika o prvoj pomoći i nadolazećem Tjednu crvenog križa, od 8. do 15. svibnja 2016. 


Ekipa mladeži prve pomoći Ivanić Grada je s učenicima podijelila svoja iskustva, pozvala ih da im se priključe u raznim aktivnostima koje nudi HCK i poučila ih praktičnom i teorijskom dijelu prve pomoći i crvenog križa kroz filmove i prezentaciju.

U anketi uspješnosti radionice prve pomoći su učenici rekli da im se najviše sviđao praktični dio u kojem su učenici bili manekeni, te su i oni mogli probati nekoliko ozljeda. Dio koji im se najmanje svidio je bio film o pokretu crvenog križa i crvenog polumjeseca od 7 minuta.

Učenici se mogu uključiti u sabirne akcije „Solidarnost na djelu“, doniranjem krvi te volontiranjem.

Sve zainteresirane učenike za bilo koju od ponuđenih aktivnosti pozivamo da se obrate pedagoginji Nadi Gregorek za više informacija.

Galerija slika...

Mladež HCK-aPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Ipšin   datum: 3. 5. 2016.
Ponude izleta

Finan. izvješća i dok.

Za maturante
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
Za učenike i profesore


carnet
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

14.11.2018. 11:22
Započela provedba pilot projekta CRISS u osnovnim i srednjim školama Hrvatske
U rujnu 2018. godine započela je provedba onsite pilot projekta CRISS koji se odvija u okviru programa Europske unije za istraživanja i inovacije OBZOR 2020 i ima za svrhu razvoj i pilot implementaciju digitalne platforme za stjecanje, vrednovanje i certifikaciju digitalnih kompetencija učenika. 

preskoči na navigaciju