2021-05-14 13:12:22

USPJEŠNO ZAVRŠENI PROJEKTI “Memory - igra za sve” i “Hrvatsko-engleski rječnik odabranih pojmova iz predmeta Poznavanje robe”

Projekte “Memory – igra za sve” iz predmeta Poznavanje prehrambene robe i “Hrvatsko-engleski rječnik iz predmeta Poznavanje neprehrambene robe” s 3.j razredom (prodavači) vodile su  profesorice Gordana Celinić Haramustek i Marijana Puljar.

Ovi uspješno završeni projekti, rađeni tijekom cijele školske godine 2020./2021., rezultat su kvalitetno i zabavno provedenog zajedničkog slobodnog vremena učenika i profesorica s ciljem poticanja zajedništva, suradnje, međusobnog uvažavanja i osposobljavanja učenika za cjeloživotno učenje, gdje su kritičko promišljanje, strani jezik i digitalno okruženje ključni za uspješan život i rad u globaliziranom društvu. 

Memory igra, spajanje je pojmova prehrambene robe na hrvatskom i engleskom jeziku sa slikama tih proizvoda. Zapravo izvrsno ponavljanje vokabulara za oba predmeta. Ovu igru u papirnatom obliku u potpunosti su napravili učenici 3. j razreda. Pogledajte neke primjere kartica na slici.

Za vrijeme online nastave nastavnice su osmislile i manju verziju online Memory igrice s prehrambenim pojmovima za ponavljanje vokabulara. Kliknite na link, povežite se i odigrajte igru.

Više o projektima pogledajte u priloženom dokumentu – prezentaciji odabranih pojmova iz predmeta Poznavanje robe na hrvatskom i engleskom jeziku.


Srednja škola Ivan Švear Ivanić Grad